Visokokvalitetna lepila za vsak dan in specialne namene.

Embalirana v tubah, kartušah, kg embalažah ali sodčkih.

MMA – metil meta akrilatna – hitro strjujoča, manj občutljiva na pripravo površine.

Epoxy – široka izbira glede odprtega časa za delo in različnih gostot (tekoča, pastozna, …).

Poliuretanska – cenovno ugodnejša lepila.

 

Konstrukcijska lepila se vedno bolj uporabljajo v industriji kot spojni material, ker izboljšujejo uporabnost, produktivnost in kvaliteto. Predvsem to zadeva področja vesoljske, avtomobilske in elektroindustrije, elektronike ter naraščajoče število drugih področij.

Epoksi – visokokvalitetna lepila, za velike obremenitve, dobra za kovine in kompozite

Metakrilat – hitro strjujoča in elastična lepila za termoplaste, kovine in kombinacije

Poliuretan – žilava lepila za kompozite, kovino, plastiko

 

Izbor vsebuje lepila, ki vzdržijo obremenitve in so namenjena za lepljenje kovin in kompozitov, elastična in upogibna lepila za lepljenje termoplastov in kombinacij materialov, počasi strjujoča lepila za velike površine, lepila, ki delujejo v nekaj minutah, lepila, ki so odporna na visoke temperature in kemikalije, pastozna lepila za polnjenje rež ali vertikalen nanos, transparentna lepila za lepljenje stekla in hitro strjujoča večnamenska lepila.

 

Prospekti proizvodov, tehnični listi s podatki, vodič za uporabnike dajejo bistvene podatke za izbor proizvodov in o njihovih značilnostih. Literatura za pripravo površine in predhodno obdelavo pojasnjuje potrebna opravila, da se doseže maksimalni učinek spoja ob upoštevanju združljivosti materialov ter kako optimirati izvedbo spoja, da se poveča moč spoja.